Jag var sugen på tacos eller egentligen gucamole. Skär grönsakerna i bitar och lägg i en form. Så det blev ugnsrostad majs, paprika och zucchini, tacokryddade kycklingbröst och gucamole
Det som blir över kan du använda till grillat och stekt kött och grönsaker. Nu har jag invigt kokboken "Tex mex från grunden" med Carnita Taco, en premiär som blev hur lyckad som helst
Hacka grönsaker och lök och ha över färsen. Fördela chipsen i en långpanna. Fräs köttfärsen och krydda, häll över vatten och ha i köttbuljongstärningen och den hackade vitlöken
Börja med att fin hacka alla grönsaker, fräs löken i en kastrull tillsätt sedan köttfärsen och bryn. Det här receptet är jag lite extra stolt över då jag en dag stod i köket och inte hade någon aning om vad jag skulle laga, med lite fix och trix så lagade jag den godaste tacopajen jag personligen har ätit
Servera gärna med grönsaker. min ungefärliga och underbara fish taco. Den här maträtten har jag tänkt blogga om många gånger, för den är en riktig favorit här hemma, men jag mäter liksom inte så noga när jag lagar den, och drar mig för att bara kunna skriva ungefärliga mått
grönsaker, tortilla och dressing. Strö över tacokryddan och chilisåsen. Jag åt kycklingen till en sallad men det är även gott att äta tacochips eller tortilla till