Tabouleh recept

16 Spara
Tabouleh

Tabouleh

Jag hade även mycket persilja i frysen sedan jag lagadebulgursalladen för någon vecka sedan. Blanda med den avsvalnade kokta bulgurn, häll på citronsaft och olja samt salt och peppar
7 Spara
Tabouleh

Tabouleh

Fin hacka persilja, likadant lök och tomat. 1 kg persilja. Utav all vätska 1 kg persilja. Libanesisk sallad och är väldigt väldigt populär
0 Spara
Foodie

Foodie

Vi den tillsammans med tabouleh och bönor. 1 gul lök, hackad1 burk/pkt krossade tomater1 köttbuljongtärning2 tsk chipotlepasta (det är en rökt chilipasta, ta annars sambal oelek)1 dl matyoghurt eller crème fraichefärsk koriander eller persiljaBlanda färsen med kryddorna och matyoghurt/crème fraiche. Tabouleh, 4 pers. 1 gul lök
7 Spara
Tabouleh

Tabouleh

Låt bulguren vila i citronsaften medan du jobbar med andra ingredienserna så att kornen sväller. Finhacka persiljan, tomaterna och löken och blanda tillsammans
0 Spara
Tabouleh

Tabouleh

Tabouleh på blomkålsris 1 blomkålshuvud1 rödlök2 dl klippt, färsk persilja2 vitlöksklyftor (pressade)saft från 1 citronnågra drag (eller ganska många drag) med pepparkvarnenhavssalt Mixa blomkålen till ett ris i en matbredare, finchacka rödlöken och
4 Spara
Rawfood fredag

Rawfood fredag

kycklingfond. Vi håller för fullt och gör nya temakassar till Mat. Godmorgon fredag. Smaka av med kycklingfond, tillsätt resten av crème fraîchen och späd med vatten till önskad konsistens
2 Spara

Tabouleh

Hacka tomaterna, strimla persilja och mynta mycket fint och lägg i en bunke. Häll på ca 2 msk olivolja och saften från citronerna samt en matsked vatten
1 Spara

Tabouleh

Koka upp kyckling/grönsaksbuljong, rör i bulgur eller cous-cous, lägg på lock och ta av från värmen. 3 dl kycklingbuljong eller grönsaksbuljong
0 Spara

Festrest

Så hade jag gjort Tabouleh. Det blev ungefär lika mycket över som det blev av Taboulehn. Buffématen räckte och det blev en del över
Sökförslag och sidor