Vispa ihop smör och socker hastigt med elvisp. Kontrollera med provsticka att kakan är helt torr. 250 g rumsvarmt smör. Smörj o bröa tre formar med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 250 g rumsvarmt smör
Det här är en jättegod sammetslen tårtbotten med smak av vanilj. Kör smöret i micron några sekunder så att det blir lite rinnigt och tillsätt sedan smöret till mjölblandningen och rör om
Tårtbottnarna. Chokladtårta med Dulce de Leche och Marängsmörkräm. Efter en viss korrigering av receptet, för att fungera med svenska måttangivelser, och några omgångar med provbakning så blev det provsmakning hos mig och tummen upp från fina Malin
Börja med att vispa smöret och margarinet mjukt med elvisp. De här godbitarna till tårtor är smaksatta med blåbär och choklad, och jag vågar nog påstå att de smakar lika gott som de ser ut
Smörkräm. Tag av kastrullen från plattan och rör sen i smöret. 100 g smör. Blanda allt utom smöret i en kastrull låt sjuda 4-5 min tills det tjocknat. Dela tårtbottnen i 2 delar lägg smörkrämen mellan. 100 g smör
Tårtbottnar. Smält smöret och bryt därefter i chokladen. De blev så himla goda så jag testade att göra en tårta med ungefär samma recept och det var inte så dumt det heller
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Blanda saften från alla citronerna med mjukrört smör. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen
Jag gör alltid tårtbottnar efter lika delar. Tyckte smörkräm skulle bli för mastigt men man kan lika gärna göra en smörkräm att täcka med om man hellre vill det