salt, svartpeppar. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. salt, svartpeppar. Första gången jag åt den här pastan var på en liten uteservering i den tyska staden Freiburg
Musta Pekka är det finska namnet på Valios Violafärskost med svartpeppar. 100 g svartpepparfärskost (Musta Pekka). 100 g svartpepparfärskost (Musta Pekka)
( 4 port 4 portioner valfri pasta (spagetti passar bäst tycker jag och då gärna färsk) 1 liter kantareller eller annan svamp, t ex champinjoner 1 gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 400 g körsbärstomater i klyftor 1 påse färsk bladspenat (70 g) 2 dl lättcréme fraiche 100 g philadelphiaost med smak av vitlök och örter 2 msk lingonsylt ½ dl pastavatten Nymalen svartpeppar Sätt igång pastakoket för här går det undan med såsen. Mal över lite svartpeppar 4 port
svartpeppar. svartpeppar. Kyckling med broccoli och färskostsås 4 port. Dotra har besök av sina bästa vänner och “de skulle laga middag”… De = mamma De åt massor och tyckte det var jättegott