Ta fram en liten skål, kombinera majonnäs, ketchup och bostongurka. Placera en fjärdedel av lök-svampblandningen i mitten av varje burgare och vik nötkött över blandningen för att dölja fyllningen
Skiva svampen i små bitar. Fräs färsen ihop med grönsakerna och svampen, blanda i majsen sist. Låt puttra ihop en stund (ca 10 min) med grädde och tomatpuré eller ketchup. 1 - 2 msk tomatpuré eller ketchup
Bra mot virus, bakterier, svamp och parasiter, är immunstärkande och mjältstimulerande. Undvik margarin, soja, dressing, ketchup, saltgurka, vinäger, ättika
De färska stekta champinjonerna serverade jag på sidan om så kunde de som ville ta av dem och de som inte gillar svamp slapp sitta o peta bort små svampbitar
Stek svampen på medelvärme i en stekpanna tills vätskan som svampen ger ifrån sig dunstat. Toppat med en skvätt ketchup och en hög rivna morötter blir det, i mina ögon, faktiskt en helt okej lunch