Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök. Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt
Supergod, krämig och len vaniljsås som passar till alla sorters paj. Mjölkfri vaniljsås (raw, vegan). För att din vaniljsås ska bli helt slät behöver cashewnötterna ligga i blöt enligt receptet och din blender/mixer bör vara tillräckligt stark
Servera med oatlys vaniljsås eller kokad egen vaniljsås. Nu kan man hitta finfin rabarber i butikerna. De första är bäst – innan de blivit tjocka och lite träiga
Ger er ändå receptet på både pajen och den rårörda vaniljåsen (vilken blir supergod och är hur lättlagad som helst) så får ni testa om ni kanske också har en burk med syrensocker hemma
Låt toscaäppelkakan svalna något och servera den med vaniljsås. För såhär i äppeltider är det näst intill kriminellt att inte baka en äppelkaka och såklart var jag ute och plockade de stackars få äpplena vi har fått på vårt relativt unga träd och snodde ihop en enligt killarna "supergod" toscaäpplekaka
Skeda upp, toppa med Oatlys vaniljsås gjord på havre - ät och njut. 1. a maj kom med sommaren. a maj levererade med råge idag - vindstilla och stekande sol från klarblå himmel
Låt svalna lite och servera tillsammans med vaniljsås eller vaniljglass. glutenfri blogg, glutenfri paj, godaste pajen, knäckig rabarberpaj, matblogg, rabarber, rabarberpaj, vaniljsås glass ca 500 g rabarber