Banka ut de benfia kotletterna. Servera kotletten på en bädd av kokt pasta. 1 bit Fläskkotlettbenfri( fick ut 7 skivor)olja. 1 bit Fläskkotlettbenfri( fick ut 7 skivor)olja
Kotletter. Servera kotletterna med potatisen, krämen och grönsakerna. 900 g fast potatis 1 msk olja salt och pepparKronärtskockskräm1 förp kronärtskocksbottnar (à 390 g)50 g grana padano 2 msk olivolja 1 dl gräddfil 1 ask färsk persilja (à 20 g)1 vitlöksklyfta Kotletter4benfriafläskkotletter 1 msk olja Grönsaker1/2 rödlök 1 msk vitvinsvinäger 1/2 msk olivolja 1 dl soltorkade tomater 1 cosmopolitansalladSätt ugnen på 225°C och sätt in en plåt. Stek kotletterna i oljan i en stekpanna ca 10 minuter, vänd då och då. 1 vitlöksklyfta Kotletter. 4 benfriafläskkotletter
Här är ett recept från i somras då vi hade tänkt att grilla kotlett men på grund av förbud blev det till att tillaga hela härligheten inomhus så jag gjorde en gryta
Fru Mårtensson fick nämligen den synnerligen geniala idéen att ge sig på en egen variant av vegetarisk fyllning där först en pesto kletades på för att strax följas av mozzarellaost, strimlade bitar av soltorkade tomater och lite riven parmesanost
800 g fläskkött (benfrikotlett eller liknande). Skär köttet i strimlor. Hacka löken och paprikan. Fräs köttet och lök i smör tills det fått färg, salta och peppra
Lägg strimlad vitkål, rivet äpple, riven morot, russin, tomatpuré, kummin och salt i en kastrull. 4 skivor skinkstek/benfrikotlett. 5 kg strimlad vitkål. 4 skivor skinkstek/benfrikotlett. 5 kg strimlad vitkål