Stjärnanissill recept

Hjortron- och stjärnanissill

Foto. Louise Johansson/Taste by Louise. Hjortron- och stjärnanissill. I den här sillen möts sött och salt – hjortronens söta smak gifter sig väl med sältan i sillen
Hjortron och stjärnanissill

Hjortron och stjärnanissill

Annorlunda med hjortron till sillen. Gott, men inte en favorit. På bilden är den den längst ner till höger
Citron och stjärnanissill

Citron och stjärnanissill

1. Häll av lagen från sillen och spara den. 2. Tvätta citronen väl och strimla skalet, gärna med ett zestjärn
Citron och stjärnanissill

Citron och stjärnanissill

Häll av lagen från sillen och spara den. Tvätta citronen väl och strimla skalet, gärna med ett zestjärn
Fänkål & stjärnanissill

Fänkål & stjärnanissill

En av årets julsillar blev fänkål & stjärnanissill som blev fantastiskt god och tillsammans med det mörka muscovadosockret får sillen en spännande lakritston

Stjärnanissill

1. Låt sillen rinna av i en sil och spara spadet. 2. Strimla eller skiva moroten. Halvera och skiva rödlöken

Kanel- och stjärnanissill

Skala och skär morötterna i skivor/slantar. Lägg dem i en kastrull. Tillsätt de andra ingredienserna,utom sillen

Citron- och stjärnanissill

Häll av lagen från sillen och spara den. Skär sillen i ca 2 cm breda bitar. Skölj citronen väl och strimla skalet, gärna med ett zestjärn

Citron- och stjärnanissill

1. Häll av lagen och spara den. 2. Tvätta citronerna väl och strimla skalet, gärna med ett zestjärn. Skär också några tunna skivor av citronen och dela dem i bitar

sillånubbe i jul

Min röst lade jag på Sveriges Mästerkock Louise Johanssons Hjortron och stjärnanissill och hon knep andra platsen

Sill med hjortron och stjärnanis

Hjortron- och stjärnanissill, foto. Louise Johansson Hjortron- och stjärnanissill En klar sill med ättika och vackra färger från hjortron och rödlök väcker nyfikenhet på julbordet