Stektströmming fylld med philadelfiaost smaksatt med senap, potatismos och lingon, riktigt gott. Blanda ost senap och dillhack, fördela smeten på hälften av strömmingsfiléerna och lägg sedan ihop med resten av filéerna
Servera sillen med en god sallad och eventuellt stekt potatis till. Foto av den tillagade sillarumpan blev det inte, stekt sill ser ut som stekt sill oavsett fyllning och helt ärligt är det inte alltid så enkelt att få till en glammig bild av stekt mat
gärna dijonsenap. Servera den nystekta fisken med potatismos och gurksallad. Lägg upp hälften av strömmingsfiléernamed skinnsidan nedåt på en skärbräda
Vänd strömmingfiléerna först i vetemjöl, sedan i ägget och sen i mjölblandningen. Blanda samman gräddfil, honung och dijonsenap och krydda med salt och svartpeppar
Jag älskar långkok, bröd, husmanskost (men inte all, har lite svårt för bruna bönor å fläsk) , fisk, solvarma tomater, starka kryddor, olivolja, koriander, stektströmmingmed potatismos, empenadas, raggmunk, varmrökt lax, biggans böcklingspastej, Germans diablosar och en massa mer