Blanda med olivolja, vinäger, salt och peppar i en skål. Stek eller grilla fisken några minuter i en grillpanna (utan fett) tills fiskköttet blivit precis fast in till mitten
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Fisken serveras med en god kalvfond där tomat, citron och kapris ger fonden en syrlig smak. Till det serveras grönsaker som bryns i olivolja med tomat, honung och vinäger som blir åt det sötsura hållet
Fisken blev PERFEKT stekt. Stekt fänkål. Häll i olja, citronsaft och vinäger. Fisken. Gnid in fisken i olja. Stek fisken i ett par minuter per sida, tills den fått fin färg på bägge sidor
Stekt Sill med Grönsaksröra Jag har varit lite tveksam till att steka fisk i våra små lägenhetskök tidigare, men den här gången är vi lyckligt lottade och har spisfläkt
För panering av fisken. Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fish and chips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
Jag serverade laxen med ugnsstekta potatisskivor och en kall basilikakräm. Blanda äggula, salt, svartpeppar och vinäger i den behållare som medföljer stavmixern alternativt i en liknande skål eller bunke