Skala och hacka ägget, och blanda med kapris, senap, parmesan, keso och crème fraiche. Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar
Kolla så att fiskköttet flikar sig fint innan du är nöjd med tillagningen. Blanda brödsmulor/ströbröd/panko, basilika, parmesan, olivolja och salt och peppar efter smak och lägg i en djup tallrik eller på ett fat
lite finriven parmesan. Vi äter för lite fisk. Pynta med lite finriven parmesan och pinjenötter. Egentligen har jag inget att skylla på för barnen äter all fisk som jag ställer fram på bordet
Grädda fisken så att den är genomstekt men inte blir torr. När alla riskorn är täckta av olja och är glansiga och stekts ett tag häller du på vinet och låter det puttra in
Naturligtvis kan man ha annan vit fisk som är aktuell i fiskdisken. ost som parmesan eller chevre. Pommes Anna är tunt skivad potatis stekt i en stekpanna, ugnsform eller långpanna till en potatiskaka
Servera direkt med grönkålspurén och fisken som du stekt i smör och olja först helt kort på köttsidan för att sedan vända den så att den steks färdigt på skinnsidan för att behålla sin saftighet
Dillpesto passar till all grillad eller stektfisk. Vill man ha lite mildare sås till den färdiglagade fisken så blanda ner lite gräddfil eller créme fraiche
Fisk med pestoröran pistou och grillad citron. Blanda ströbröd & finriven parmesan på en tallrik. Lägg strömmingarna med köttsidan ned i blandningen och tryck lite på fisken, så att paneringen fastnar
Jag tror jag använde mig av salt, peppar,hackad vitlök samt färsk chili förra veckan, sen smörstekte jag färsk, grön sparris och toppade rätten med finhackad persilja