Riv parmesanost över och klicka över smöret. Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek spättafiléerna ca 2 min på varje sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 600 g Rödspättafile. 5 msk Mat & Bak Smör. 2 msk Mat & Bak Smör
Fräs i smör och kallpressad rapsolja. 1 msk smör. Finhacka en halv gul lök och dela skogschampinjoner. Tillsätt 2-3 dl vispgrädde, 1/2 vitt vin, 1 msk franskdijonsenap, lite salt och peppar och sist men inte minst 1 tsk fiskkrydda från Herbaria som heter Neptuns dröm
Riv parmesanost över och klicka över smöret. Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek spättafiléerna ca 2 min på varje sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 1 smör och olja. 2 msk smör
Fräs curryn med smöret hastigt några sekunder i en varm kastrull. Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek spättafiléerna på medelhög värme tills de har fått en fin gyllenbrun stekyta på båda sidor och är helt genomstekta
Fräs curryn med smöret hastigt några sekunder i en varm kastrull. Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek spättafiléerna på medelhög värme tills de har fått en fin gyllenbrun stekyta på båda sidor och är helt genomstekta
Smält smöret i stekpannan. Häll över de brynta smöret i en såsskål. Servera spättafiléerna med kokt potatis, rödbetor, brynt smör, en citronklyfta och lite hackad persilja
Smält smöret i en tjockbottnad gryta, blanda ner mjölet. 2 msk smör, ca 30 gram. 2 msk smör,. Sista dagen på påskens helg är här och vi hoppas att ni har haft det bra och fått njuta av god mat