1 msk smör eller olivolja till formen. 2 bitar torskfilé typ ryggbitar portionsförpackade på 150 gram styck eller laxfilé eller 250-300 gram spättafilé
Under tiden så fräser du löken i olivoljan, när den är mjuk tillsätt haricotes vertes och låt det få lite lätt färg, pressa över citronsaften, krydda med cayennepeppar, salt & peppar från kvarn
2 msk olivolja. Gör små rullar av spättafilén krydda med salt och peppar. Ånga i 4 min. Koka rotfrukterna i vatten och tillsätt anis, salt, oregano, koriander, vinäger, färnkol och peppar
600 g Rödspättafile. 5 msk Olivolja. 1. Tillbehör. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 2. Rödspätta. Salta och peppra varje spättafilé efter smak
1 msk olivolja. 1. Sätt ugnen på 75 grader. 2. Pepparrotspotatis. Skala och koka potatisen i saltat vatten. 3. Skala pepparroten och riv önskad mängd, 1 dl - 1,5 dl