Då har vi något som vi absolut kan rekommendera er, en spicy sås som vi käkade till spätta, men som egentligen funkar bra till vilken fisk som helst, eller varför inte till kyckling
Servera sedan grönkålssalladen med kycklingspetten och lite extra kokosmjölk. 8 msk kokosmjölk light. Jag blötlade endast spetten i ca 20 minuter, spätta sedan upp kyckling lårfiléerna och lägg in i ugnen i 30 minuter. 8 msk kokosmjölk light
Koka butternuttärningar, kokosmjölk, vin och buljong tills butternuttärningarna är mjuka. Fiskrulader i butternutsås, 4 portioner4 spättafiléer, delade på längden375 g butternutpumpa i små tärningar1 burk (400 ml) kokosmjölk0,5 dl vitt vin1 fiskbuljongtärning1 grönsaksbuljongtärning1 tsk maizenamjölnymalen svartpepparev saltForma spätta halvorna till rulader och fäst med tandpetare/cocktailpinnar. 4 spättafiléer, delade på längden
Tillsätt riven ingefära, koriander, kokosmjölk och vatten och låt sjuda upp. Gillar din bebis inte bitar så kan du mixa allting slätt till en puré – men tillsätt då mer vatten/kokosmjölk till bra konsistens