Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkadetomater, basilikaoch fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Strimla de soltorkadetomaternaoch häll i och låt puttra ytterligare en stund. Rör runt försiktigt och strö sist över den hackade basilikanochcocktailtomaterna
Jag rörde ihop en kall vinegrette med färsk basilikaochsoltorkadetomater som jag vände runt pastan i och i kylen hade jag färdigstekt kyckling som jag vände ner
De var ju goda men jag var lite osäker på om de skulle vara goda kalla och/eller rumstempererade. Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde
diska inte ur pannan), har du nu i grädde, mjölk, pressad vitlök, strimlade soltorkadetomater. Toppa med riven parmesanost och lite extra basilika om du så önskar
salt och peppar. 250 g cocktailtomater. 1 dl soltorkadetomater, strimlade. 1 kruka basilika, bladen. 0,5 gul lök 250 g cocktailtomater 2 klyftor vitlök 300 g spaghetti 1 dl soltorkadetomater, strimlade 7 dl vatten salt och peppar 1 kruka basilika, bladen 2 dl parmesanost, riven