Veckans bästa recept måste väl ändå gå till denna - Snickerskaka. Bottnen är neutral med en bas av mandelmjöl, vilken i sin tur är toppad med jordnötssmör och smält choklad utan tillsatt socker
För min snickerskaka är även den väldigt god. Kakan består av tre lager - en neutral bottnen med en bas av mandelmjöl, en fyllning av jordnötssmör (osötat och salt - så gott med lite salt i brytning mot det söta) och en topping av smält choklad utan tillsatt socker
Ett svindlande gott recept utan socker, dessutom extra protein och massor av god smak. Inte nog med att de är gjorda utan socker, de är dessutom otroligt rika på protein samt boostade med massor av nyttiga kostfibrer
Smält jordnötssmör, sirap, socker och vaniljsocker tillsammans i en kastrull på svag värme. 2 dl socker. 1 tsk vaniljsocker. 2 dl socker. 1 tsk vaniljsocker
Smält samman jordnötssmör, socker och sirap i en kastrull. Krossa flingorna lite lätt och blanda ner det i kastrullen tillsammans med vaniljsocker och kokos
Blanda ihop jordnötssmör, sirap och socker i en skål och värm upp över vattenbad. Hade en massa cornflakes som jag ville använda upp så jag bestämde mig för att göra en snabb snickerskaka
Låt jordnötssmör, socker och sirap smälta sakta i en kastrull. Krossa Corn Flakes och blanda ihop med vaniljsocker och kokos, rör ner i jordnötsblandningen
Smält samman jordnötsmör, kokosolja, sirap och socker. Snickerskaka. Kände för att baka lite och snickerskaka kan ju inte gå fel och är bland de godaste kakor jag ätit
Snickerskakan är fri från gluten, laktos och vitt socker. En vegansk snickerskaka gjord på en havre- och nötbotten, med en kolafyllning gjord på dadlar och som toppas av salta jordnötter innan den täcks med en chokladglasyr
Den här är mjölkfri, nästintill sockerfri (Rice Krispies innehåller lite socker) och vegansk. Bakade en ny variant av snickerskaka / snickerstårta/ jordnöts och chokladtårta för ett tag sedan
11 dl strösocker. 11 tsk vaniljsocker. 1Receptet gäller för 35 bitar 50 g Arla® Svenskt Smör 250 g jordnötssmör 2 dl sirap 1 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 10 dl cornflakes 250 g choklad, ljus eller mörkBryn smöret, dra från värmen och låt svalna. 1Smält jordnötssmöret i en kastrull på låg värme, tillsätt sirap, socker och vaniljsocker och rör till en jämn smet