Snabbrimmad torsk recept

Kokt snabbrimmad torsk med äggsås

Kokt snabbrimmad torsk med äggsås

Fisk en av mina favoriter, älskar fisk kanske beror det från barnsben då både min mormor o morfar ofta serverade sik o sillaken

Snabbrimmad torsk med tomat

Rör ihop skorpmjöl, citronskal, hackad persilja och smör och bred på torskbitarna. Blanda vatten och salt i en skål
Snabbrimmad torsk med tomat

Snabbrimmad torsk med tomat

Rör ihop skorpmjöl, citronskal, hackad persilja och smör och bred på torskbitarna. 4 bitar torskrygg. Blanda vatten och salt i en skål
Bakad torsk med senapsmarinerad blomkål och kavringskrutonger

Bakad torsk med senapsmarinerad blomkål och kavringskrutonger

Torsk. Torsk. 4 bitar a’ ca 140 gr av torskrygg eller sej, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad. Täck botten på en ugnsfast form med olivolja och lägg i fisken, baka sedan av i 120 grader varm ugn i ca 12 – 20 minuter, torsken ska ha en innertemperatur på 44 grader när den är klar. ca 140 gr av torskrygg eller sej, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad
Rödbetscouscous och torsk med basilikacreme och spenatsallad

Rödbetscouscous och torsk med basilikacreme och spenatsallad

Torsk. Torsk. 560 gr Torskrygg, sej eller annan valfri favoritfisk, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad. Täck botten på en ugnsfast form med olivolja och lägg i fisken, baka sedan av den i ca 12 – 20 minuter, torsken ska ha en innertemperatur på 44 grader när den är klar. 560 gr Torskrygg, sej eller annan valfri favoritfisk, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad
Torskrygg med gräddkokt grönkål

Torskrygg med gräddkokt grönkål

Lättrimma torsken innan du bakar den i ugnen så blir den fast och skivig,'. 350 g torskrygg utan skinn. Dela torsken i 2 bitar och salta väl. Låt torsken stå och snabbrimma i minst 15 minuter. 350 g torskrygg utan skinn
Torskrygg med spenat och saffran

Torskrygg med spenat och saffran

Nu är torsken som allra bäst, och har dessutom ett bra pris. Den här rätten går också bra att göra på torskfilé eller annan vit fisk
Torskrygg med ärtsås

Torskrygg med ärtsås

Lättrimmad torsk med mild ärtsås blir en god kombination. 350 - 400 g torskrygg utan skinn. Dela torsken i 2 bitar och salta väl. Låt torsken stå och snabbrimma i minst 15 minuter. 350 - 400 g torskrygg utan skinn
Skreirygg med tomat, kronärtskocka och olivolja

Skreirygg med tomat, kronärtskocka och olivolja

560 gr skrei, sej eller torskrygg, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad. Täck botten på en ugnsfast form med olivolja och lägg i fisken, baka sedan av den i ca 12 – 20 minuter, torsken ska ha en innertemperatur på 44 grader när den är klar. Relaterat 560 gr skrei, sej eller torskrygg, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad
Torskrygg med salsa verde, sparris & tomatragu samt färskpotatis

Torskrygg med salsa verde, sparris & tomatragu samt färskpotatis

560 gr torskrygg, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad. Täck botten på en ugnsfast form med olivolja och lägg i fisken, baka sedan av den i ca 15 – 20 minuter, torsken ska ha en innertemperatur på 44 grader när den är klar. Relaterat 560 gr torskrygg, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad