Dela upp degen i två delar och skruva till två stora eller fyra mindre baguetter. Lägg dem på bakplåtspapper, snitta dem försiktigt tvärsöver och grädda dem sedan i ugnen i ca 30 minuter för stora baguetter och ca 20 minuter för mindre baguetter
När baguetterna jäst klart sätter du in dem i ugnen (om inte alla får plats kan några få vänta i kylskåpet) och lägger några isbitar på den nedre plåten
1. Värm ugnen enligt brödförpackningens anvisning. 2. Laxminestrone. Skär laxen i centimeterstora tärningar. Skölj och tärna tomaten och fintärna fänkålen och paprikan
Gjorde två stora bröd och fyra baguetter. Efter jäsningen, forma degen till limpor eller smalare baguetter (cirka fyra halvstora bröd eller 8 halvknubbiga baguetter)
Lägg upp baguetterna på galler. I fredags bakade jag de här snabba baugetterna som är gjorda på ca 1,5 timma. Skär degen i 9 bitar med mjölig degskrapa o forma med mjöliga fingrar till vridna baguetter lika långa som plåtens kortsida. Jäs baguetterna övertäckta 15 min. Grädda baguetterna mitt i ugnen ca 10 min tills de fått färg
Bäst tyckte de om den snabba varianten - den med Heinz Vita Bönor i Tomatsås. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
Man kan förstås göra vad man vill med den här degen, men vi tyckte det var praktiskt att få några snabba bullar till frukost och en liten limpa till middagen
Blanda ihop alla ingredienser och krydda efter smak. Låt stå och dra ihop sig en stund. Bred röran på små brödskivor och garnera med färsk gurka och cocktailtomat