Snabbt, enkelt och gott. Tonfiskpasta med majs4 port300-400 g valfri pasta0,5 purjolök eller en liten gul lökSmör2 burkar tonfisk i olja1 burk majs (340 g)1 burk creme fraiche1 msk currySalt & pepparKoka pastan enligt anvisningarna på förpackningen
2 port En burk tonfisk i tomatsås (min sort köpte jag på Europris för typ 2 kr men Abba har också ngn variant) ½ skivad purjolök 2 strimlade soltorkade tomater 1 burk champinjoner 50 g Philadelphiaost med gräslökssmak 1 dl créme fraiche Koka pasta Stek purjolöken och champinjoner lite snabbt tillsammans med de soltorkade tomaterna
) Till middag blev det Tonfiskpasta. 4 port En burk tonfisk i vatten En liten purjolök i skivor En röd lök i bitar Ett äpple i bitar En burk skivade champinjoner Några strimlade soltorkade tomater En burk krossade tomater 1 tsk paprikapulver 1 tsk sambal oelek ½ dl créme fraiche 2 msk philadelphiaost med gräslökssmak ½ påse färsk bladspenat Fräs purjolöken, löken, äpplet och de soltorkade tomaterna lite snabbt
Koka pastan. Häll tonfisken med oljan i en serveringsskål, dela sönder den med en gaffel. Hyvla parmesanost efter tycke och bryt sönder i småbitar och blanda med tonfisken
Den är inte bara ruskigt snabb och lätt utan även otroligt god. Snabblagat,. snabbmat,. Det är inte alltid fine-dining här i det Hoffmanska köket även om det kanske kan verka så på bilderna ibland