MICROPIZZA (LCHF). Receptet på pizzabotten hämtat från Low carbs high fat. Ta på dina favoriter, på pizzan på bikden hade jag tomatpure, riven ost, salami, beasås och ruccola
Så här gör du. Stek baconskivorna i stenpanna på låg värme. Mosa kaprisen i en bunke, blanda i aioli, citronskal och citronsaft, riven ost och svartpeppar
Snabbpizza med skinka, banan och curry1 port1 mjukt tunnbröd (jag tog Njalla)hot chilisås2-3 skivor rökt skinka1 banancurryostBred tomatsås på brödet och lägg över skinka
Hur smidigt som helst och jag gillar tunn pizza så detta i alla fall lika gott som den snabbpizzan som jag ibland köper på rulle och som man får kavla kavla sig galen på att få riktigt tunn
Mera paj - eller kalla det pan pizza om du vill. För den som inte är så förtjust i att göra pajdeg (läs jag till exempel) går det jättebra att använda färdig pizzadeg som läggs i en gjutjärnspanna med fyllning och sedan in i ugnen
Alla recept vi provat har hittills gått hem, men detta blev verkligen en favorit hos alla, sådan där perfekt bjud mat eller snabb mat fast lite nyttigare och billigare en att köpa färdigt
Igår gjorde vi som många andra i landet, vi åt pizza. Förslag att fylla pizzan med. Ringla över olivolja över tomatsåsen innan du fyller pizzan, det ger en god, krispig smak
Pizza är trots allt snabbt, enkelt och kan göras med det som finns hemma. De flesta av oss kan nog relatera till de dagar (oftast söndagar…) då man inte känner för att laga mat utan vill ha något snabbt, gärna salt, fett och hemlevererat