Kan inte påstå att vår familj äter särskilt mycket fisk, jag skulle kunna tänka mig att äta fisk oftare än 1-2 ggr/vecka, och det konstiga är att trots att jag tycker att fisk kan räknas in i kategorin snabbmat så är det av någon outgrundlig anledning ruskigt svårt att få till mer fisk på menyn. Servera fiskgrytan med jasminris, cashewnötter och thaibasilika 4 portioner
Dessutom svänger du ihop den riktigt snabbt, bara du kommit ihåg att tina upp fisken. Den här fiskgrytan har mild, fyllig smak och är lockande att titta på
Mer nyttig snabbmat åt folket…. De senaste dagarna har jag bjudit på riktigt snabblagade recept, som kontrast till alla de långkok jag hållit på med i vinter i Alanya
Våren kan helt enkelt aldrig komma snabbt nog i mitt tycke. En krämig fiskgryta som får smak av apelsin och curry och som man helt enkelt bara vill ha mer av
Snabb att laga med goda smaker. Förra fredagen åt vi en Fiskgryta med saffran. Fiskgryta med saffran 4 portioner. Fiskgryta med saffran 4 portioner 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel
Tillsätt räkorna och dillen och låt grytan få ett snabbt uppkok. Hon behövde nämligen inte lyfta ett finger för att få en alldeles delikat, utsökt middag idag, satt bara och lapade sol ute i blåsten medan jag lagade fiskgryta
Skiva morötter, gul lök,vitlök och purjolök fint. Gjorde detta med mandolin. Blanda ihop grönsakerna. Smält smör i en kastrull tillsätt mjöl och där efter vatten, grädde och koka upp