Vill man så kan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Skalade och tärnade rabarber som täcker pajformen gott och väl
Varva smuldeg, rabarber och färskostkräm i glas och servera. Blanda smör, mjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver i en skål och arbeta ihop till en smuldeg
Smuldeg. Skiva äpplet och lägg skivorna ovanpå rabarberna. Skala rabarberna och skär dem i i bitar som är ca 2-3 cm långa. Strö smuldegen över äpplena och rabarberna och grädda i mitten av ungen i 15-20 min. 2-4 rabarber
Fördela rabarbern i skålarna och lägg lite mer smulor överst. 600 g späd rabarber. Skär rabarbern i 4 centimeter långa bitar. 1Fördela smuldegen i en liten långpanna med bakplåtspapper. 1Bryt smuldegen i bitar
Gör en smuldeg Och strö över bären. Knappt 1 liter bär/rabarber (jag tog 50/50)1 msk potatismjöl1 dl socker100 gram margarin2 msk socker1 1/2 dl vetemjöl1 1/2 dl havregrynBlanda bär, socker och potatismjöl i en pajform
Smuldeg. baka med rabarber,. Smuldeg. rabarber,. rabarber recept. Ambrosiakaka med rabarber och pistasch. Recept på ambrosiakaka med rabarber och pistasch