två meter smala svarta sidenband till rosetter. Måla pinnarna i god tid innan du börjar med äpplena. Tvätta och torka äpplena, stick ner grillpinnarna så att de sitter ordentligt fast och placera dem på en bricka med bakplåtspapper
Skär sedan i smala klyftor och fördela i en smord ugnsfast form. Skala och kärna ur äpplena. Fördela över äpplena och grädda pajen mitt i ugnen i ca 20-25 min
Skala och kära ur äpplena. 3 äpplen, jag föredrar röda fasta äppelsorter till den här kakan1 dl strösocker1 tsk kanelHOW TO. Skär dem i smala skivor, ca 2 mm breda och blanda runt dem så de täcks ordentligt av socker och kanel. 3 äpplen
Skala och kära ur äpplena. 2 äpplen. Skär dem i smala skivor, ca 2 mm breda och blanda runt dem så de täcks ordentligt av socker och kanel. 2 äpplen 1 dl strösocker
skuren i smala klyftor. 1 halvt rött äpple. Koka upp vatten, ättika, socker och kryddor. Låt lagen kallna. Skölj sillen väl, låt den rinna av och skär den i sneda bitar
Skär sedan i smala klyftor och fördela i en smord ugnsfast form. Skala och kärna ur äpplena. Fördela över äpplena och grädda pajen mitt i ugnen i ca 20-25 min. Susanna Livijn Wexell 5 st äpple(n) , 4-6 st
Skär kycklingfiléerna på längden i smala remsor. Skala och klyfta äpplet i stora bitar. 1/2 gul lök1 vitlöksklyfta1 morot1 palsternacka1/2 grön zucchini1/2 gul paprika1 tsk curry2 msk sweet chilisås7 dl vatten3 msk kycklingfondriven parmesansalt och peppar1 citron500 g kycklingfilé1 tsk råsocker1 tsk timjan1 äppleSkala och hacka lök och vitlök fint. 1 äpple