Blanda ingredienserna till smörkrämen och bred på den kalla kakan. 12 krossade dajm. 13 ägg 1 ½ dl socker 2 dl mjöl 2 tsk bakpulver 1 msk vatten Fyllning 100 g smör 1 ½ dl florsocker 1 äggula 2 tsk vanillinsocker 2 krossade dajmVispa ägg och socker pösigt
Hacka dajmen och rör ner den i smörkrämen. Smörkräm. Strö på lite hackad dajm som dekoration. Smörkräm. Bred smörkrämen lite toppigt på undersidan av mandelbottarna antigen med en sked eller palett
Krossa halva påsen dajm i en mortel, rör ner dajmkrosset i smörkrämen. Gör under tiden smörkrämen. Ta resterande hela dajmkulor och tryck fast i smörkrämen, se bild
Hacka dajmen och rör ner den i smörkrämen. Smörkräm. Strö på lite hackad dajm som dekoration. 140 g smör1,5 dl florsocker2 dubbeldajm1,5 tsk vaniljsocker1 äggula. 200 g mjölkchoklad1 dubbeldajm. 2 dubbeldajm. 1 dubbeldajm
Ingredienser till smörkräm. Ex kiwi, mandariner, vindruvor, jordgubbar, hallon, dajm, After Eight mm. Klicka på smörkrämen på bakelserna, (som går utmärkt att frysa