Bred först smörkrämen på marängtårtan och sedan den vispade grädden. Garnera med bär. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st. Smörkräm2 st äggulor½ dl socker½ msk vetemjöl1 dl vispgrädde45 g smör. Till garnering2-3 dl vispgräddefärska bär tex hallon och blåbär. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st
Smörkräm. Jag gjorde fyra stycken idag men de blev onödigt stora, så när det är skarpt läge kommer jag göra sex stycken av varje sats och använda färska bär eller frukt
Grädde, frukt och bär bitar var också uteslutna då flera i familjen inte äter det. Det blev en banan och kola tårta med kolasmörkräm, kolasås och caramel popcorn
Den här gången valde jag att fylla min rulltårta med äppelmos efter säsong, men det går självklart bra att använda sylt, mosade bär, smörkräm eller något annat som man tycker är gott också
Idag blev det i alla fall rulltårta ( med extra mycket smörkräm enligt dotterns önskemål). Går bra att göra bakelser på också om man vill lyxa till det med grädde och bär på