med sallad, ost, skinka, tomater, kokt ägg och persilja. Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Krydda med peppar, salt och hackad persilja (fryst persilja funkar utmärkt). Värm täckningen, och bred den på smörgåstårtan med en slickepott, börja på toppen och ta sidorna sist
Blanda skinka, gräddfil, majonnäs, persilja, salt och peppar till en röra. Lägg gärna brödskivorna så att de täcker skarvarna i det undre brödlagret, på så vis håller smörgåstårtan ihop bättre
Strö persilja över skinkan. ½ knippe hackad persilja. Ta en stor plåt eller bricka och lägg ut 3 ½ brödsivor åt ett håll och 4 skivor åt andra hållet så plåten blir täckt
1 kruka persilja färsk. Denna tårta är uppbyggd med 6 skivor som grund med 4 lager på höjden. Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehör till toppningen