rädisor och gurkorRör samman en "gubbaröra" av ägg och ansjovis. I dag blir det smörgåstårta till er, efter ett gammalt recept som man hittar i gröna lådan
Kalaset idag bjöd på smörgåstårta, sång, presenter, telegram från kungen, blommor, prinsesstårta och hurrarrop som skallade ända bort till kanten av granskogen
Växelhäxans smörgåstårta. lök, ansjovis och sedan resten av potatisen. ansjovisspad. 4 port1 gul lök1 msk smör2 dl grädde1 dl mjölk8-10 medelstora potatisar1 brk ansjovis (100 gr)1 msk ströbrödGör så härSätt
1 ask ansjovisfiléer. 1. Rör samman kesella och majonnäs till fyllning 1. Skala, kärna ur och riv äpplet. Rör ner det i majonnäsblandningen tillsammans med hackad dill och chilisås
Hacka ägg och ansjovis och purjolök. 1-2 burkar ansjovis. Börja med att koka äggen. Blanda ihop allt detta tillsammans med creme fraiche, majonäs och dill