Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det brynta smöret och jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
1250 g smör. 1Pressa den sedan direkt ner i den varma kastrullen och blanda i 100 g smör och varm grädde så att det blir en bra konsistens på mandelpotatispurén. 1Lägg 150 g smör i en liten kastrull och bryn under omrörning tills det blir gyllenbrunt. 1Dra av från värmen och lägg ner tomat, dill, kapris, hackad rödlök och saften från en citron i smöret före servering
Mosa/stompa den och tillsätt sedan en rejäl klick smör och lite mjölk. 6-8 medelstora potatisar (King Edward)1 äggulasmörmjölksaltsvartpeppar. 1 äggulasmörmjölksaltsvartpeppar
Salta fiskbitarna och låt dem puttra i smör i en stekpanna. Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag
lite brynt smörSåhär kan man göra. Stek i en panna med rikligt med smör. Koka upp den skalade potatisen till den blir mjk och vispa fluffigt med värmd mjölk och smör, kryda med salt & vitpeppar från kvarn