4 4 bakpotatisar 2 små rödlökar 1 stor knippa dill 4 dl minifraiche 4 tsk sötstark senap 1 liten gurka 200 - 300 g skalade räkor salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
4 port4 st bakpotatisar500 gr färska räkor 1 dl finhackad purjoRivet skal från en halv citron1 tsk färskpressad citronjuice1 dl majonäs 1 liten brk crème fraîche 1/2 dl finhackad dill 1 pressad vitlök 1 msk sweet chili såsSalt o svartpeppar efter smak och tyckeGarneringDillkvistCitronskivorGör såhär. Stick små hål i potatisen och stek i ugnen ca 50 min. 4 st bakpotatisar
Utanför slår regnet i vanlig ordning mot fönstret, träden står i sidled och vattenmassorna ansamlas på altanen som skapar små speglar för de små kletiga mördarsniglarna
Fyllning som räcker till tre bakpotatisar1 burk crème fraiche (2 dl)Bröstfiléerna från en färdiggrillad kyckling, skurna i småbitar1 röd lök, hackadChili explosionSvartpeppar1 paket bacon, knaperstekt i bitarSmör och salt till servering
4 stora potatisar, vanliga mjöliga eller bakpotatisar. Stick små hål i potatisarna runt om och baka dom i ugnen på 225 grader till de är genombakade. 4 stora potatisar, vanliga mjöliga eller bakpotatisar
2 småbakpotatisar. Skär ett kryss i bakpotatisarna och ställ in dem i ugnen på 225 grader i ca 40 minuter (beroende på deras storlek), eller kör dem på högsta effekt i micron i ca 10 minuter. 2 småbakpotatisar