Smält kokosolja i en liten kastrull. Resultatet blev banansmulpajmed nötter, lite kanel och honung, som jag serverade som paj medvaniljglass till min grekiska mormor och morfar
En slags bananpaj som skulle smaka som friterad banan. Ät medglass. Jag dubblade receptet (fast använde inte så många bananer) och gjorde i fyra mindre pajformar så att man fick varsin
Äntligen har jag lyckats med ett super recept på en minst lika god glass. För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
och vaniljpanacottan smakar som smältvaniljglass. Smält smöret och låt det svalna. Stryk ut vaniljpanacottan över kladdkakan och garnera med skivade bananer,och minimarshmallows, ringla över chokladsås
Smält choklad över vattenbad och doppa bananerna och rulla i valfri topping. Så himla enkelt med, perfekt att göra glassar som dessa och ha i frysen i sommar som man kan svalka sig med
Smält i smöret och stek bananerna någon minut på varje sida, tillsätt lönnsirapen och låt det hela karamellisera, du ser på färgen när det blir vackert gyllenbrunt
Smält kokosoljan försiktigt, den ska precis smälta och bli ljummen men inte hettas upp. Banan och mandelglass som är len och krämig i konsistensen, tinade körsbär (finns i välsorterade frysdiskar), mandelbiskvier (paleo) och snabb chokladsås gjord på kokosolja och kakao