1 liter Kelda® Skogssvampsoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 50 g lufttorkad skinka i skivor 1 dl Arla Köket® vispgrädde 1 krm olja med smak av tryffel 2 krm salt 200 g blandsvamp 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 liter Kelda® Skogssvampsoppa
Värmande jordärtskocks- och skogssvampsoppa i termosPiroger med chilihet köttfärsfyllningKöttiga grillkorvar med pinnbröd och good senapGurk- och morotsstavar, paprikabitar och blomkålsbuketterGrillade kycklingklubborDipp med medelhavssmaker till grönsaker och kycklingKaffe och chokladkakorEn rykande het soppa är ett måste
Då åt jag lite skogssvampsoppa. I lördags gick jag upp runt nio och åt frukost. Te, nyponsoppa, yoghurt-/müslitallrik och finn crisp med färskost, soltorkade tomater och purjolök