2 port200 g blandade skaldjur (t ex räkor, musslor, crabfish och kräftstjärtar)½ gul skivad lök½ skivad purjolök1 hackad tomat200 g körsbärstomater½ paket saffran1 krm cayennepeppar1 msk mango chutney1 ½ dl créme fraiche½ dl vattenFräs löken och den
Blanda i creme fraiche, vin och resten av ingredienserna, utom musslorna och kräftstjärtarna. Här kommer varmrätten från i lördags - en härlig god skaldjurspasta
mat, recept, pastasås, kräftsås, skaldjurspasta, kräftpasta, kräftstjärtar, kräftor, skaldjur. Kräftstjärtar i dillkryddad syrlig sås - god och enkel pastasås på vitt vin, creme fraiche, liten skvätt vispgrädde och kryddad med dill samt lite färskrivet citronskal och ett par purjolöksringar att strö ovanpå
Idag blev det kvällsjobb för hela slanten men i morgon bär det av hemmåt ganska tidigt hoppas jag. Sen är det semester som gäller, så skönt ska det bli