Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom. 1100 g löjrom, till garnering. 1500 g räkor med skal 1 dl majonäs 1 dl créme fraîche 2 msk hackad dill 1 krm salt 1 krm svartpeppar citronsaft 100 g löjrom, till garnering 0,5-1 msk konjakSkala räkorna och hacka dom grovt
1löjromGörskagenröran. 1Bred ut skagenröra på första och andra lagret bröd. 1Garnera med avokado, citronskivor, räkor, dillkvistar och några klickar löjrom
Grovhacka räkorna till skagenröran, lägg i en skål och blanda med majonnäsen och lite citronpeppar. Lägg en sked löjrom på toppen av varje rulle och garnera med dillkvistar
1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar. 1Garnering1 liten pepparrot, riven 1 knippe dill 4 klyftor citron 100 g sikrom, avhängd (eller löjrom)