Hacka dem grovt och blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche. 18 msk skagenröra. 14 tsk ishavsrom. 14 dl grovriven parmesan, ca (av typen Parmigiano Reggiano) 20 skalade räkor (5 st/port) 200 g tunnskivad kallrökt lax 8 msk skagenröra 4 tsk svart kaviar 1 isbergssallad 1 kruksallad 1 citron 1 knippe dill 1 knippe gräslök. 1Skagenröra med räkor300 g räkor med skal, ca 2-3 msk hackad dill 4 tsk ishavsrom 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak Ev cayennepeppar, efter smak 2 tsk pressad citron, ca 2 msk finhackad rödlök, caSkagenröra med räkor. Fyll på med 2 msk skagenröra, toppa med skalade räkor och en tsk svart kaviar samt dekorera med dillkvist, finhackad gräslök och en citronskiva
Skagenröra i parmesankorg. Blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche. Fördela skagenröran ovanpå salladen och garnera med citronskivor och dill
Dessutom gjorde jag skagenröra. jag öste på med dill i den och med ishavsrom. ) men jag tyckte det passade plus att det är så fruuuktansvärt gott med skagenröra enligt mig