Blanda ihop majonnäs, skånsk senap och dill. Ikväll blev det i alla fall torsk med dilltäcke, som jag serverade med kokta morötter (går precis lika bra med rårivna) och vill man ha mer ma,t så är det bara att servera kokt potatis till
Lägg tillbaka torsken och servera. Dela torsken i 4 bitar, lägg sen i formen. 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé. 1 msk msk senap, skånsk senap, skånsk. Ingredienser Antal portioner - + 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 0,5 st st lök, gul lök, gul 3 st st äpple äpple 0,25 st st vitkål vitkål 1 msk msk senap, skånsk senap, skånsk 1 msk msk smör smör 1 dl dl crème fraïche crème fraïche
Vänd upp en glödande vedklabbe och lägg på torsken med skinnsidan nedåt. 4 torskryggfilé med skinn. 13 msk skånsk senap1 Salta fisken på båda sidor och låt stå i rumstemperatur ca 30 min före grillning
Torsk. Torsk. 4 bitar a’ ca 140 gr av torskrygg eller sej, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad. Täck botten på en ugnsfast form med olivolja och lägg i fisken, baka sedan av i 120 grader varm ugn i ca 12 – 20 minuter, torsken ska ha en innertemperatur på 44 grader när den är klar. 1 msk skånsk senap. ca 140 gr av torskrygg eller sej, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad. 1 msk skånsk senap
Det betyder at jeg kan få muligheden for at lave mad til turister der gerne vil vide mere om skånsk mad, lokale råvarer, skånsk madkultur og svenske madvaner på det hele taget