Sikrom laxrom recept

Tips till kräftkalaset

Tips till kräftkalaset

ca 300 g västerbottensost6 ägg6 dl mjölk1 krm salt2 krm svartpepparTillbehörca 100 g löjrom, sikrom eller laxrom1-2 dl creme fraichefinhackad rödlökGör så härTa fram matberedaren och blanda ned ingredienserna till pajdegen
Fingermat med blomkålsterrin, pepparrotscréme och forellrom

Fingermat med blomkålsterrin, pepparrotscréme och forellrom

Ingredienser 1 st blomkålshuvud(en) , ca 500g Äggstanning 4 dl mjölk 4 st ägg 1 dl parmesanost , grovt riven 0,5 tsk salt 1 odefinierad vitpeppar Garnering 50 gram sikrom , (alt forellrom, löjrom eller laxrom) 1 msk gräslök , finhackad Pepparrotskesella 2 msk pepparrot , färsk, riven 1 dl kesella , 10 % fett 1 odefinierad salt 1 odefinierad vitpeppar Köp receptet

Skagenröra

50 g löjrom, laxrom, sikrom eller storkornig röd kaviar. Skala räkorna. Blanda majonnäs och gräddfil. Vänd ner räkor, dill och rom