Tillsätt dillen och vispa i smöret. 1 dl dill. Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. Lägg varje bit med skinnsidan ner och gör ett snitt tvärs över så att det bildas en ficka mitt i varje bit
Servera fisken med sherrysås och tomat- och bönsallad. 1 dl finhackad färsk dill. Sätt ugnen på 200°. Salta fisken och strö över rosmarin och pinjenötter
Lägg på räkor och strö över dill. 2 msk dill. Skala räkorna. Lägg undan 20 stycken räkor till fyllningen. Lägg resterande i skålen till matberedaren med kniven monterad
När såsen har fått upp temperaturen, rör ner dillen och servera. Gorgoncolaspäckad lax med sherrysås (4 personer). 1/2 dl färsk dill. 1/2 dl färsk dill
Lägg slutligen i dillen och vispa i en liten klick kallt smör. 1 dl finhackad dill. Koka upp vinet med buljongtärningen och koka ihop (reducera) tills hälften återstår