Senapstorsk recept

Senapstorsk med frasigt havretäcke

Senapstorsk med frasigt havretäcke

Senapstorsk med frasigt havretäcke (4 port. Varför äter vi inte fisk oftare. Varenda gång vi äter det så frågar jag mig samma sak
Senapstorsk med gräslöksmos

Senapstorsk med gräslöksmos

Tina fiskblocket i kylen över dagen eller i mikron på låg effekt. Skär blocket i tre bitar. Vispa samman lagalätt, senap och idealmjöl i en kastrull
Mmmmm fisk!

Mmmmm fisk!

Fryst torsk är kanske inte den roligaste råvaran, men om man lagar den på det enkla sätt som vi gjorde igår så blir den toppengod - smakar "som restaurang"
Uppdaterat torskrecept

Uppdaterat torskrecept

Köpte färsk torsk på torget idag så fick bli en variant på ett gammalt recept som var väldigt lyckat

Senapstorsk

Halvtina och skär torsken i ca 1 cm tjocka bitar. Lägg fisken i en lätt smord ugnssäker form. Strö över salt och peppar

Senapstorsk med gräslöksmos

1.  Tina fiskblocket i kylen över dagen eller i mikron på låg effekt. Skär blocket i tre bitar. 2.   Vispa samman lagalätt, senap och idealmjöl i en kastrull

Senapstorsk från Uppåkra

Efter att ha kommit över den eftertraktade och goda senapen ifrån Uppåkra senap, så var det dags att röra till en välsmakande sås till den alltid trevliga torskryggen

Senapstorsk i ugn

Tina fisken så mycket att det går att skära blocket i skivor, skär dem ca 2 cm tjocka. Lägg skivorna i en smord ugnssäker form

Senapstorsk med pepparrot

Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsform. Finhacka purjon och lägg i botten på en smord form. Lägg den halvtinade fisken ovanpå purjon, salta och klicka ut lite margarin

Senapstorsk med kapris

Servera senapstorsken med ris eller potatismos samt en grönsallad till. Halvtina och skär torsken i ca 1 cm tjocka skivor

Senapstorsk

Låt fiskblocket tina lätt. Rensa och skölj purjolökarna mycket noga. Skär dem i fina strimlor. Bryn purjon i litet matfett tills den är mjuk

Fransk senapstorsk

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda Gratäng Crème med senap. Riv zucchinin grovt och lägg ut hälften i en ugnsfast form