Senapsfylld kyckling i savoykål (4 portioner). Senapsfylld kyckling i savoykål (4 portioner). Det är troligtvis fler än vi som försöker börja året med lite hälsosammare vanor
Ingredienser Portioner. 4 700 g strömmingsfiléer 1 dl fransk senap 1 dl kapris 1 dl finskuren dill salt olja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Idag har varit en solig och härlig dag, perfekt att gå på trädgårdsmässa. Var där med vårt lilla barnbarn Millian, han är så mysig att ha med sig vi går runt provsmakar på ost och korv som det bjuds på… Vi hittade även en lekhörna där man kan testa bilar och rita fina teckningar
Banka eventuellt ut köttet till tunna skivor. Krydda dem med svartpeppar. Bred över senap. Dela baconskivorna och lägg en halv skiva på varje köttskiva
Det här åt vi igår, hur gott som helst. Rekommenderas hjärtligt. Ingredienser. (2 port. )2 st kycklingfiléer1-2 pkt bacon1 msk Dijonsenap1 st savoykålshuvud15 st färska champinjoner1 st rödlök2 dl vispgräddesalt & pepparFörstek bacon
Den här rätten gjorde jag förra tisdagen men har inte hunnit att lägga ut recept förrän nu. Jag verkligen älskar Ratatouille och tycker att det är ett superfräscht tillbehör men dock inte så fett så jag lade till en klick Rydbergs bea också
1. Banka eventuellt ut köttet till tunna skivor. Krydda dem med svartpeppar. Bred över senap. Dela baconskivorna och lägg en halv skiva på varje köttskiva
Banka eventuellt ut köttet till tunna skivor. Krydda dem med svartpeppar. Bred över senap. Dela baconskivorna och lägg en halv skiva på varje köttskiva