Schweizerkyckling recept

Schweizerkyckling I

Schweizerkyckling I

Skölj och torka kycklingen. Rör samman smält matfett med salt, peppar och oregano. Pensla kycklingen både ut- och invändigt med kryddsmöret
Schweizerkyckling II

Schweizerkyckling II

Ansa och skiva champinjonerna. Stek dem i matfett tills det "knäpper" i dem. Salta och peppra kycklingfiléerna och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat

Schweizerkyckling II

1.  Ansa och skiva champinjonerna. Stek dem i matfett tills det "knäpper" i dem. 2.  Salta och peppra kycklingfiléerna och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat

Schweizerkyckling

Dela varje filé i 2 tunna skivor och platta ut dem lite med handen. Lägg ihop halvorna med skinka och ost emellan

Schweizerkyckling

Stycka kycklingen i lår- och bröstbitar. Följ hinnorna och skär först bort låren. Skär sedan tätt utmed båda sidor om bröstbenet och ner utmed revbenet så att brösthalvorna lossar

Schweizerkyckling I

1.  Skölj och torka kycklingen. Rör samman smält matfett med salt, peppar och oregano. Pensla kycklingen både ut- och invändigt med kryddsmöret