Salt kolapannacotta ,chokladmousse och citrus
kicki-104
kicki-104

Salt kolapannacotta ,chokladmousse och citrus

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pannacotta :2gelantinblad, 4dl vispgrädde, 1 burk karamelliserad mjölk, 1/2 tsk flingsalt,
  • Chokladmousse:. 3 dl vispgrädde, 100 gr hackad choklad
  • Servera med clementin eller hallon och dajmbitar

Beskrivning

    Lägg gelatinet i blöt i kałlt vatten,
    Pannacotta, koka upp grädde i en kastrull. ta från värmen. Vispa genast ner kolan, krama ur gelantinbladen och tiłlsätt under fortsatt visning, rör ner flingsalt.
    Häll smeten i 6-8 glass, ställ i kylen minst 4 timmar
    Chokladmousse, värm grädde koka ej, ta från värmen och rör ner choklad låt svalna helt i kylen. Vid servering vispa moussen fluffig, toppa pannacottan med moussen dekorera med frukt och dajm

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.