Knåda in saltet. 3 tsk salt. 3 tsk salt. För andra gången den här veckan ska jag baka dessa godingar. Jag vet, jag skämmer bort min familj men som det är sagt
Jag ökade bara på med lite mer salt ( och vatten för jag har en sådan fallenhet för blöta degar). Eller blev det kanske för mycket skorpa när man äter dem som ciabattas
Salt, svartpeppar och färsk basilika efter smak. Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Add the flour and salt and mix in a stand mixer fitted with a paddle. Place the ciabatta loaves directly on the baking stone by sliding the parchment off your cookie sheet
Häll vattnet i degblandaren eller matberedaren. Smula ned jästen och rör tills den löst sig i vattnet. Tillsätt övriga ingredienser men spar 1 dl mjöl till utbakningen
Blanda ner vetemjöl och salt och arbeta degen några minuter. Ända sen jag såg Paul Hollywood baka Ciabattabröd i Hela England bakar så har jag varit sjukt sugen på att baka sånt själv
Nygräddade små ciabatta bröd / Fresh out of the oven. Ciabatta för bakmaskin. Jag sprayade mina bröd med vatten två gånger under gräddningen för att få den där härliga skorpan ciabatta bröd är kända för