olivolja. 1 kuvert saffran. Häll i grädden i musselspadet, låt koka upp, tillsätt buljongtärning, tomatpuré, saffran, potatis och morot, låt koka på svag värme 30 minuter, smaka av med cayennepeppar och vin. 2 vitlöksklyftor olivolja. 1 kuvert saffran
Hetta upp en panna med olivolja, stek vitlöken och chili en stund och lägg sedan ner de råa räkorna. Inte heller var det komplicerat och inte många ingredienser behövdes, det var endast det dyra saffranet som tog emot lite att köpa
Tillsätt saffran, fänkålsfrön och chiliflakes tillsammans med tomatpuré. 5 g saffran. 5 dl olivolja. 1. Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del
Hetta upp olivoljan i en rymlig kastrull eller gryta som rymmer hela rätten. Tillsätt saffran, vin, tomater, vatten och buljongtärningar (börja med två)
Ringla över olivolja och vinäger och krydda med en nypa salt och svartpeppar. Tillsätt saffran och fräs ytterligare 30 sek. 1 msk Olivolja. 1 g Saffran. 1 msk Olivolja
4 4 port pasta (gärna fettucine) 1/2 rödlök 2 morötter 1/2 msk olivolja 1/2 g saffran 1 vitlöksklyfta 2 förp räkor i lake (à 360 g) 1 1/2 dl vispgrädde 1 dl lag från räkorna 500 g passerade tomater salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Hetta upp olivolja i en stor stekpanna som rymmer hela rätten. olivolja. Tillsätt grädde, saffran, salt och eventuellt lite peppar och låt allt puttra i ca 5-10 minuter. 0,5 g saffran. 350-400 g bavette eller annan lång pasta 400 g kräftstjärtar i lake 3 dl grädde 0,5 g saffran 150 g haricots verts, små, tunna och färska 1 dl färska sockerärtor 2 färska gula lökar 1 vitlöksklyfta 1 färsk röd spansk peppar, chili olivolja salt och ev
olivolja. Tillsätt saffran och rör om. 1 paket saffran. Så här gör du Strimla purjolöken, finhacka vitlöken, dela potatisen i 1x1 cm kuber och dela fänkålen i bitar