) blir det en härlig värmande fisksoppa, som gör slut på eventuella rester av saffran som finns kvar efter julen och är i säsong nu med fisk och skaldjur samt rotfrukter
Rör ut saffranet i yoghurten i en stor bunke. Blanda i chili, vitlök och salt. 1 kg kycklingvingar1 chilifrukt (t ex spansk peppar)2 vitlöksklyftor1/2 g saffran2 dl naturell yoghurt (3 %)1 apelsinsaltGör så härDela, kärna ur och finhacka chilin. 1 chilifrukt. 1/2 g saffran
Om du använder räkor så fräs även chilin och vitlöken nu. Inte heller var det komplicerat och inte många ingredienser behövdes, det var endast det dyra saffranet som tog emot lite att köpa
Nu ska vi precis hugga in på hemma gjord Chili Con Carne, mumsigt gott. Bakade tidigare idag så super goda Saffrans Gifflar att jag bara måste dela med mig receptet