Såsen innehåller ungefär en miljon ingredienser, tar flera timmar att tillaga, men, kom ihåg. Ett sådant var på en sås som går att använda både för gås och kalkon (och kyckling)
För många i landet är det snart dags att duka till fest med helstekt fågel och traditionsenliga tillbehör som rödkål, potatis, vinbärsgelé och gräddig sås
Ta det varligt och var försiktigt, det är skyn undertill som ska användas tillsås. Sås. Några personer avrådde dessutom mig från gås då tillagningen skulle ge enorma mängder gåsfett precis överallt i köket
Blanda ner alla övriga ingredienser och koka på svag värme utan lock tillsåsen tjocknat något. Grillade revben med barbecuesåsGrillkrydda för att torrkrydda revbenenRevben av sidaDela revbenen i sk
Sås. Om man har ett litet hushåll som vi och inte vill ställa till med en stor gåsamiddag kan man ändå känna en fläkt av en skånsk tradition om man trixar lite med tillbehörentill en god majskyckling
Sen till det en vanlig vit bechamel sås(smör, mjöl, mjölk, salt och vitpeppar) och så stekt fläsk. Paltbrödet, fläsket och såsen passade perfekt ihop, det hade inte gått att äta det ena utan det andra
Den smakar bra tycker jag och underlättar när man ska göra en sås eller dressing som den här. Jag tror att kött som anka, gås och viltkött hör till denna kategori