Koka ris o ställ och ställ åt sidan.fräs färsen med purjolök, paprika o vitkål. Tillsätt de torkade kryddorna , låt allt från en brynt yta.Tillsätt sedan tomatpuré, oxfond o salt o peppar. Vänd ner riset och servera med tortilla bröd, creme fraiche, srirachasåd
Ännu en vardagsklassiker hos oss som gillas av all i familjen. Köttfärssåsen drygas ut med vitkål och ris och räcker länge, speciellt om man även drygar ut den ännu en gång genom att stoppa den i pitabröd
Hacka purjolöken och pressa vitlöken och stek tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt. Blanda sedan ner den rivna vitkålen och finhackade hackade paprikan och stek 2 minuter
1. Börja med att koka riset enligt anvisning på paketet. 2. Skala och hacka 1 gul lök och 3 st vitlöksklyftor, skala och riv 1 morot och 1 palsternacka
Koka riset och ställ åt sidan så länge. Fräs på färsen tillsammans med purjolök och paprika. Tillsätt de torra kryddorna oregano, paprika, chili och kajennpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.