Ryssröra
catrineyngbro
catrineyngbro

Ryssröra

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 3 dl okokt ris
  • 500 g köttfärs
  • 4 dl riven vitkål
  • 15 cm skivad purjolök
  • 1 st paprika
  • 2 st vitlök
  • 1 tsk oregano
  • 2 msk paprikapulver
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1 msk oxfond
  • 3 msk tomatpuré
  • Salt o peppar

Beskrivning

    Koka ris o ställ och ställ åt sidan.fräs färsen med purjolök, paprika o vitkål. Tillsätt de torkade kryddorna , låt allt från en brynt yta.Tillsätt sedan tomatpuré, oxfond o salt o peppar. Vänd ner riset och servera med tortilla bröd, creme fraiche, srirachasåd

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.