200 g Keso. 120 g smetana (42% fett, jag hittade endast rysk yoghurt med 17% fett som ersättare, man kan även ersätta med creme fraiche men smetana blir nog godast, finns på störe ICA. 200 g Keso. 120 g smetana (42% fett, jag hittade endast rysk yoghurt med 17% fett som ersättare, man kan även ersätta med creme fraiche men smetana blir nog godast, finns på störe ICA
ex turkisk/rysk/grekisk yoghurt och frukt/bär. Söta Linda uppmärksammade mig på att Kesos facebooksida hade uppmärksammat receptet på kikärtsbiffar med keso, jätteroligt
Det här är en traditionell rysk påskefterrätt, som det kanske kan vara roligt att pröva på. Du kan, om du vill, använda keso i stället för kvarg i denna rätt
De serverades med lingonsylt och keso. Jo, den ryske greven Alexander Sergejevitj Stroganoff som levde 1733-1811 var tandlös på äldre dar och hans betjänt gjorde då denna rätt med köttet skuret i bitar
200 gram Keso (fyll den tomma ostförpackningen så har du samma mängd). 1 burk Rysk yoghurt. 200 gram Keso (fyll den tomma ostförpackningen så har du samma mängd). 1 burk Rysk yoghurt