Pommes. ca 2 kg ryggbiff. ca 2 kg ryggbiff 4 msk smör Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak 5 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor, krossade 6 msk smör 1 dl strösocker 75 cl rött vin 1 dl kalvfond 3 dl vatten Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak Maizena, eventuellt 8-10 haricot verts/pers bacon 10 tomater Salt, efter smak Peppar, efter smak olivolja rosmarin socker, efter smak ca 8 bakpotatisar, eller flera små olja till fritering Salt, efter smak
Bea, majonnäs eller en rödvinssky och kanske lite pommes. Åh, ryggbiff är så jäkla gott. RYGGBIFF. Ryggbiffen sitter mellan Entrecoten och rostbiffen och är ett väldigt smakrikt kött
Istället för pommes duchess, så gjorde jag ett potatismos med både grädde och riven ost i. Om jag förstått det hela rätt så innehåller pommes duchess varken grädde eller ost, så därför får det heta potatismos här, kort och gott
Åh, ryggbiff är så jäkla gott. Bea, majonnäs eller en rödvinssky och kanske lite pommes. Idag lagar vi härlig fisktacos, perfekt sätt att få barnen att äta mer fisk och vi vuxna också för den delen