Snabba russinbröd. Smält smör och rör i mjölken. 5 dl mjölk. 5 dl mjölk. Det här är en variant av släta kardemummabullar som passar vid tillfällen när man vill ha något lite mindre sött än kanelbullar
Häll på honung och mjölk och bearbeta degen ordentligt tills den börjar lossna från kanterna. Pensla brödet med lite mjölk och strössla över lite havregryn
Kesella, nöt&russinbröd med bregott, ost och saltgurka. Kaffe med mellanmjölk. Kaffe med mjölk. Kom hem sent igår eftersom jag var social med våran leverantör, så jag däckade i säng direkt när jag kom hem
Tillsätt smör, socker, kanelstänger och mjölk. 1 l mjölk, helst den som är lite fetare, 3-4%. Kalljäst russinbröd (här var det en stor sats med 1 plåt stora frallor + 2 stora limpor). 2 kanelstänger 1 l mjölk, helst den som är lite fetare, 3-4%
1. Värm degvätskan med oljan till fingervärme (37°). Smula jästen och rör ut den i degvätskan. 2. Tillsätt Fiberhusk och Fibrex och låt blandingen stå i 10 minuter
lättmjölk till pensling smör eller margarin till formen. värm ugnen till 200 grader smörj en fettsnål bakform ca 20 cm i diameter med matfett blanda mjöl bakpulver bikarbonat och brödkryddor och salt och sikta ner det i en bunke eller matberedare blanda ner sockret den rivna moroten och russinen blanda snabbt ner filmjölken och kör tills degen format sig inte längre stjälp upp degen på en lätt mjölad yta och forma den till en stor bulle lägg degbullen i formen och skåra den i 8 bitar pensla med mjölken grädda i 25-30 min tills en nedstucken degsticka känns torr låt svalna på ett galler lägg över en bakduk för en mjuk skorpa och utan bakduk om det ska vara en hård skorpa 5 dl vetemjöl