Gnid in lammracksen med salt, vitpeppar och färsk repad timjan. lammracks,. 1 kg lammracks. När rödbetorna är klara sänker du värmen på ugnen till 150 grader och sätter in lammracksen. varmrätt 1 kg lammracks
Till detta serverar vi ett hemgjort vitlökssmör och härliga fräscha ugnsrostade rotfrukter. Saftiga och rosastekta lammracks från lokala slaktaren som fått marinera i citron, vitlök och rosmarin
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Massera in blandningen i lammracksen bryn dem gyllenbruna i smör och olja i en stekpanna. Lyft över lammracksen till en ugnsfast form och ställ in dem i ugnen
Hade tur och hittade svenska lammracks på ICA. Det brukar bara finnas lammracks från Nya Zeeland och det känns på något sätt fel att köpa kött från andra sidan jorden
Serverat med rostade mandlar, granatäpple och en kall yoghurtsås med mynta och harissa. Lammracks som fick marinera i en blandning av harissa och lime, couscous med färsk mynta och torkade aprikoser, tillagat i en buljong med tomat och chili
I påskas hamnade den här helt underbara bönkrämen på bordet tillsammans med lammracks. Lite senare under dagen får ni receptet på Lammracksen, men själva bönkrämen förtjänar att testas till allt möjligt, så god som den är
cirka 800 g lammracks (med 14-16 kotletter). Värm ugnen till 200 grader och sätt in en ugnsform. Gör ett litet snitt mellan varje kotlett på insidan av kotlettraden